1ο Κ. Ε. Σ. Υ. Αχαΐας

Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης

Ημερολόγιο

«  Οκτώβριος 2020  »
ΔΤΤΠΠΣΚ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Ώρα

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ανατολή και Δύση Ηλίου
Mon 26 Oct
Sunrise 06:52
Sunset 17:41

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στο 1ο ΚΕΣΥ Αχαΐας η παραλαβή αιτήσεων γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Διαφορετικά μπορείτε να αποστείλετε την αίτηση είτε με mail είτε ταχυδρομικά.

Τηρείται ελάχιστη απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των υπαλλήλων και των πολιτών. 

Η χρήση μάσκας για την είσοδο στην υπηρεσία είναι υποχρεωτική.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο της λήψης έκτακτων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τη διασπορά της πανδημίας της νόσου του κορωνοϊού (COVID-19) και μέχρι την ανάκληση αυτών, μπορείτε να υποβάλλετε  το αίτημα σας για αξιολόγηση μαθητών/μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία αρμοδιότητας της Υπηρεσίας μας, με την κάτωθι διαδικασία:

  • Συμπλήρωση της σχετικής αίτησης ανάλογα με τη βαθμίδα φοίτησης του παιδιού σας. (Τα αρχεία των αιτήσεων αξιολόγησης θα τα βρείτε στο παρόν άρθρο)
  • Αποστολή  της αίτησης συμπληρωμένης είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του 1ου Κ.Ε.Σ.Υ. Αχαΐας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Μακεδονίας 59-61 Πάτρα , Τ.Κ. 26223
  • Η επιβεβαίωση των στοιχείων των αιτούντων θα γίνεται κατά την προσέλευση στην υπηρεσία για τη διαδικασία της αξιολόγησης

Παρακαλώ πριν την αποστολή με email, από τις ρυθμίσεις της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης, εφόσον απαιτείτε αποδεικτικό, να επιλέξετε ‘αναφορά παράδοσης’ του μηνύματος.

Τα σχολεία αρμοδιότητας του 1ου ΚΕΣΥ μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

Τις  ΑΤΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ θα τις βρείτε ΕΔΩ

 

Η Προϊσταμένη του 1ου Κ.Ε.Σ.Υ. Αχαΐας

Θεώνη Μαυρόγιαννη

  

  Καλωσήρθατε στον ιστότοπο του 1ου Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.)  Αχαΐας. Αποστολή των Κ.Ε.Σ.Υ. είναι η υποστήριξη των σχολικών μονάδων και των Ε.Κ. της περιοχής αρμοδιότητάς τους για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων ανεξαιρέτως των μαθητών στην εκπαίδευση και την προάσπιση της αρμονικής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης και προόδου. Για την εκπλήρωση της αποστολής τους, τα Κ.Ε.Σ.Υ. δραστηριοποιούνται στους τομείς της διερεύνησης εκπαιδευτικών και ψυχοκοινωνικών αναγκών, της διενέργειας αξιολογήσεων, του σχεδιασμού και της υλοποίησης εκπαιδευτικών και ψυχοκοινωνικών παρεμβάσεων, καθώς και δράσεων επαγγελματικού προσανατολισμού, της υποστήριξης του συνολικού έργου των σχολικών μονάδων ή των Ε.Κ., της διενέργειας ενημερώσεων και επιμορφώσεων και της ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου.

     Όλες οι πράξεις, ενέργειες και εισηγήσεις των Κ.Ε.Σ.Υ. έχουν εκπαιδευτικό προσανατολισμό και αποσκοπούν στην πολυδιάστατη υποστήριξη του έργου των σχολικών μονάδων και του συνόλου του μαθητικού πληθυσμού της περιοχής ευθύνης τους. Το 1ο ΚΕΣΥ Αχαΐας αποτελεί οργανική μονάδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας. Έδρα είναι η Πάτρα

    Περισσότερα για  τις αρμοδιότητες των Κ.Ε.Σ.Υ.  θα βρείτε στο σχετικό άρθρο.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Διαχείριση

Επισκεφθείτε