1ο ΚΕ. Δ. Α. Σ. Υ. Αχαΐας

Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Ή RAPID TEST (Βάσει πρωτοκόλλου COVID-19)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στο 1ο ΚΕΔΑΣΥ Αχαΐας η παραλαβή αιτήσεων γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Διαφορετικά μπορείτε να αποστείλετε την αίτηση είτε με mail είτε ταχυδρομικά.

Τηρείται ελάχιστη απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των υπαλλήλων και των πολιτών. 

Η χρήση μάσκας για την είσοδο στην υπηρεσία είναι υποχρεωτική.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο της λήψης έκτακτων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τη διασπορά της πανδημίας της νόσου του κορωνοϊού (COVID-19) και μέχρι την ανάκληση αυτών, μπορείτε να υποβάλλετε  το αίτημα σας για αξιολόγηση μαθητών/μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία αρμοδιότητας της Υπηρεσίας μας, με την κάτωθι διαδικασία:

  • Συμπλήρωση της σχετικής αίτησης ανάλογα με τη βαθμίδα φοίτησης του παιδιού σας. (Τα αρχεία των αιτήσεων αξιολόγησης θα τα βρείτε στο παρόν άρθρο)
  • Αποστολή  της αίτησης συμπληρωμένης είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του 1ου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Αχαΐας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Μακεδονίας 59-61 Πάτρα , Τ.Κ. 26223
  • Η επιβεβαίωση των στοιχείων των αιτούντων θα γίνεται κατά την προσέλευση στην υπηρεσία για τη διαδικασία της αξιολόγησης

Παρακαλούμε πριν την αποστολή με email, από τις ρυθμίσεις της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης, εφόσον απαιτείτε αποδεικτικό, να επιλέξετε ‘αναφορά παράδοσης’ του μηνύματος.

Τα σχολεία αρμοδιότητας του 1ου ΚΕΔΑΣΥ μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ είτε για ψηφιακή είτε για χειρόγραφη συμπλήρωση θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

ΑΙΤΗΣΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ

  

  

  Καλωσήρθατε στον ιστότοπο του 1ου Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) Αχαΐας. 

     Σκοπός των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. είναι η υποστήριξη των μαθητών, των σχολικών μονάδων και των Ε.Κ. της περιοχής αρμοδιότητάς τους για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων ανεξαιρέτως των μαθητών στην εκπαίδευση και την προάσπιση της αρμονικής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης και προόδου. Για τα ζητήματα, για τα οποία επιφυλάσσεται αποκλειστική αρμοδιότητα στα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., δεν έχουν αρμοδιότητα άλλες δημόσιες υπηρεσίες ή φορείς. 

   Το 1ο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Αχαΐας αποτελεί οργανική μονάδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας. Έδρα είναι η Πάτρα

       Περισσότερα για  τις αρμοδιότητες των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.  θα βρείτε στο σχετικό άρθρο.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Διαχείριση

Επισκεφθείτε